Severina je bila žirantka na letošnji Emi. Foto: MMC RTV SLO/ Stane Sršen
Severina je bila žirantka na letošnji Emi. Foto: MMC RTV SLO/ Stane Sršen

Namigovanja, ki že nekaj dni krožijo po srbskih in hrvaških medijih, so se izkazala za resnična. Velik in dragocen prstan, ki zadnje dni vzbuja veliko pozornosti, je zaročni, je za hrvaško revijo Glorija odkrila Severina.

45-letni Milan Popović, ki ga srbski tabloidi imenujejo "nekronani kralj bakra", naj bi za prstan odštel 30.000 evrov. Severina ni želela odkriti, kdaj se bosta z Milanom sprehodila do poročnega oltarja, zanikala pa je, da bo poroka na njen rojstni dan, 21. aprila: "Rojstni dan bom proslavila z veliko zabavo, a ta ne bo poročna."

Pevka in premožni poslovnež sta se spoznala konec prejšnjega leta na Milanovi rojstnodnevni zabavi, na kateri je za zabavo skrbela ravno Severina, njuna ljubezen pa je bila ljubezen na prvi pogled: "Zaljubila sem se. Zgodilo se je pred kratkim, spontano, kot se dogajajo takšne stvari. Takoj ko sem spoznala Milana, sem dojela, da gre za globoka čustva."

Je Severina pri (skoraj) 39 letih našla tistega pravega?
Čeprav Severina in Milan, ki sta v zvezi nekaj mesecev, o svoji ljubezni govorita v superlativih, ni nujno, da bo njuna ljubezen okronana s poroko. Pevka, ki se je že petič zaročila, je tudi v preteklosti v medijih o svojih moških govorila kot o tistih pravih, a so se vsa razmerja neslavno končala. Ali je Severina tokrat le našla moškega svojega življenja?