Shania Twain je po več kot letu dni (po ločitvi od moža) znova srečna. Foto: EPA
Shania Twain je po več kot letu dni (po ločitvi od moža) znova srečna. Foto: EPA
Shania Twain in Frederic Thiebaud
Srečo je našla v nekdanjem možu prijateljice, ki je zapeljala njenega moža. Foto: EPA

Ob 44. rojstnem dnevu (praznovala ga je prejšnji petek) je igralka na svoji spletni strani objavila 15-minutni videoposnetek, v katerem omenja najpomembnejše dogodke v preteklem letu, oboževalcem pa je še zaupala, da je znova našla srečo v ljubezni.

"Počutim se živo in zelo dobro, pripravljena na novo leto. Ko se vsako jutro zbudim, se spomnim, kako srečna sem lahko, da lahko v življenju počnem, kar imam rada. Živim vsak dan zase in poskušam, da ne bi skrbela glede jutrišnjega dne, saj sem ugotovila, da prihodnosti ne morem načrtovati do potankosti," je zapisala Shania.

Mož jo je prevaral z najboljšo prijateljico
Kot je znano, se je pevka ločila od moža Roberta Mutta Langa maja 2008, potem ko je izvedela za njegovo razmerje z njeno najboljšo prijateljico Marie-Anne Thiebaud. "Zamišljam si sebe na nekem potovanju, na katerem odkrivam novosti, in hkrati poskušam zaceliti rane," je po ločitvi dejala Shania in dodala, da si ne bo dovolilia, da bi jo preteklost zavirala na tej poti, "hkrati pa tudi nimam prevelikih pričakovanj glede prihodnosti".

Srečno našla ob nekdanjem možu prijateljice
Po ločitvi se je veliko družila s prijateljičinim nekdanjim možem Fredericom Thiebaudom. "Prav on je bil meni in Eju (osemletnemu sinu, op. a.) v največjo oporo. Najini družini sta bili razdrti v istem času in v istih okoliščinah. On me je lahko razumel bolje kot kdor koli drug. Skupaj sva šla skozi vzpone in padce ter se v tem obdobju zelo zbližala," je povedala Shania.

Odkar sta tako Shania kot Fred izgubila svoji družini zaradi afere njunih partnerjev, sta se večkrat s Shanianim sinom odpravila na počitnice. "Če zdaj pogledam leto nazaj, lahko ugotovim, da se je moje življenje od zadnjega decembra zelo spremenilo," je še povedala Shania, ki je na spletni strani objavila še nakaj posnetkov z zanimivih počitnic s Fredom, s katerim "sta se v zadnjim mesecih veliko smejala".