Igralec je na začetku leta šokiral, ko se je na premieri filma Ninfomanka v Berlinu pojavil s papirnato vrečko na glavi med sprehodom po rdeči preprogi. Foto: Reuters
Igralec je na začetku leta šokiral, ko se je na premieri filma Ninfomanka v Berlinu pojavil s papirnato vrečko na glavi med sprehodom po rdeči preprogi. Foto: Reuters

Igralec je v sklopu umetniškega nastopa preživel pet dni v majhni sobi s papirnato vrečko na glavi in vabil ljudi, da se družijo z njim. Vse to je počel z vrečko, na kateri je pisalo: "Nisem več slaven." Ob tem pa so lahko počeli, kar so si zaželeli.

V pisnem intervjuju za Dazed Digital pa je zdaj izjavil, da ga je neka ženska posilila, medtem ko ga je dekle Mia Goth čakalo pred vrati, a ni vedelo, kaj se dogaja na drugi strani.

"Neka ženska je prišla s svojim fantom, ki je stal pred vrati, ko se je to zgodilo. Deset minut me je tepla po nogah, potem me je slekla in posilila," je napisal. "V vrsti je stalo več sto ljudi, ki so jo videli, kako je prišla ven z neurejeno pričesko in razmazanim ličilom. Dogodek ni bil dober ne zame ne za njenega moža."

Dekle na drugi strani vrat
Povrhu vsega je v vrsti stalo tudi njegovo dekle, saj je čakalo, da ga zagleda, ker je nastopal prav na valentinovo. "Pet dni sva bila narazen, nisva se slišala. Zelo jo je prizadelo, da se je takšna informacija širila med ljudmi, ki so čakali, a pridejo v stik z mano. Ko je prišla v sobo, da ji pojasnim, nisem mogel govoriti. Obsedela sva v tišini z nepojasnjeno travmo. Bilo je grozno," je zapisal.

Po nenavadnem intervjuju, ki je bil narejen prek spletne pošte, se je igralec srečal z novinarko v živo, ampak potem sta samo sedela vso uro v popolni tišini s kamerama na glavi.