Barron že pri treh letih zna tri jezike. Bo to znanje izkoristil v poslovnem svetu, podobno kot njegov oče? Foto:
Barron že pri treh letih zna tri jezike. Bo to znanje izkoristil v poslovnem svetu, podobno kot njegov oče? Foto:

39-letna lepotica in nekdanja manekenka, rojena v Sevnici kot Melanija Knavs, je pred tremi leti ameriškemu nepremičninskemu mogotcu Donaldu Trumpu rodila sina Barrona Williama.

Pred kratkim se je srečna družinica udeležila neke dobrodelne prireditve v znamenitem newyorškem Metropolitanskem muzeju. Ko sta se Donald in Melania ustavila pred gručo novinarjev, se je Slovenka pohvalila, kako krasnega sinčka ima. "Barron je zares poseben fantek, ves čas govori. Pri treh letih zna že tri jezike. Govori moj jezik, torej slovenskega, poleg tega pa tudi angleškega in francoskega."

Dodala je še, da se sama pogosto poigrava z mislijo za nov naraščaj, a je v isti sapi dejala: "Že pri mojih dveh fantih, Donaldu in Barronu, imam povsem polne roke. Nikoli ne reci nikoli za še enega otroka, a tudi dva mi povsem zadostujeta."

Najbogatejša Slovenka?
63-letni Trump, eden najbogatejših Američanov, ki se na rumenih straneh pogosto znajde tudi zaradi neposrečene pričeske, je sicer 24 let starejši od Melanie, s katero sta se poročila leta 2005. Melania je v 90. letih odšla v New York, upajoč na manekensko slavo, "ulovila" pa kar priznanega poslovneža. Na rodno zemljo se vrne le redko, manekenske vode pa je že pred leti zamenjala za udeleževanje na dobrodelnih prireditvah.

A. P.