Woody Allen in Soon-Yi sta skupaj 20 let. Takrat se je skrhalo razmerje Allena in Soon-Yijine krušne matere Mie Farrow. Foto: EPA
Woody Allen in Soon-Yi sta skupaj 20 let. Takrat se je skrhalo razmerje Allena in Soon-Yijine krušne matere Mie Farrow. Foto: EPA

Nato se je zbadanju pridružila še Mia Farrow, ki je sinov tvit posredovala svojim sledilcem in dodala komentar: "BUM."

Če vam ni popolnoma jasno, za kaj gre, naj pojasnimo, da sta Woody in Ronan že nekaj časa odtujena, saj sta se mladeničeva starša razšla, ker se je Woody zapletel v romantično razmerje (kasneje pa tudi poročil) s Soon-Yi Previn, Miino posvojenko, ki je tako Ronanova krušna sestra. Ronan je že pred časom izjavil: "Moj oče je poročen z mojo sestro. Tako sem njegov sin in svak. Precej težko je dojeti vse skupaj."

Soon-Yi pa pravi, da na Allena nikoli ni gledala kot na očetovski lik, ampak je bil zanjo oče pianist Andre Previn, s katerim je bila Farrowova poročena pred razmerjem z Allenom. S slavnim 76-letnim režiserjem ima zdaj 41-letna Soon-Yi dve posvojenki.

Ronan, njegovo celotno ime je Satchel Ronan O’Sullivan Farrow, se je rodil leta 1987 in je edini biološki otrok Woodyja Allena in Mie Farrow. Veljal je za pravega čudežnega otroka, saj se je že pri 11 letih vpisal na kolidž. Dejaven je kot borec za človekove pravice, trenutno je zaposlen kot posebni svetovalec ameriške zunanje ministrice za svetovno mladinsko problematiko.