Ostajata mož in žena. Foto: EPA
Ostajata mož in žena. Foto: EPA

Ameriški TMZ namreč piše, da sta ameriška zvezdnika, ki sta poročena od leta 2009, drug drugemu odločena dati še eno priložnost.

Odvetnica družine Kardashian je danes na sodišču v Lamarjevem in Khloeinem imenu preklicala ločitvena zahtevka, ki sta čakala na podpis sodnika, s čimer bi se zakon Lamarja in Khloe tudi končal.

Kardashianova Odomu stoji ob strani, vse odkar je v bolnišnici, v njegovem imenu je tudi sprejemala odločitve glede zdravljenja.

35-letnik je po pisanju ameriških medijev svoji odtujeni ženi dejal, da jo ljubi, štiri leta mlajša Khloe pa je zaradi Lamarja na stranski tir postavila zvezo z NBA-košarkarjem Jamesom Hardnom.

Lamar okreva
Iz kome se je Odom, ki so ga hospitalizirali v četrtek - odpovedali so mu srce in drugi življenjsko pomembni organi ter je bil po prihodu v bolnišnici v komi in priključen na dializo -, prebudil po 72 urah in začel dihati brez pomoči aparatov.

Odoma so na začetku tedna izpustili iz bolnišnice in ga premestili na kliniko Cedars-Sinai v Los Angelesu. Nekdanji košarkar hitro okreva in že lahko premika roke in noge, toda ne more še stati na nogah brez pomoči.