Scarlett naj bi Dauriaca spoznala prek skupnega prijatelja, tetovatorja Fuzija. Foto: EPA
Scarlett naj bi Dauriaca spoznala prek skupnega prijatelja, tetovatorja Fuzija. Foto: EPA

Govorice o poroki je že prejšnji mesec na dobrodelnem dogodku v New Yorku sprožil ozek diamantni prstan, ki so ga opazili na igralkinem levem prstancu, zdaj pa je New York Post te govorice potrdil. Par naj bi si večno zvestobo obljubil na skrivni poroki po rojstvu Rose na začetku septembra.

"Scarlett in Romain sta se poročila na zelo intimnem obredu po rojstvu njune hčerke. Odločila sta se, da poroka ostane skrivnost, ker si oba želita zasebnosti," je povedal neimenovani vir za New York Post. Par novice sicer še ni potrdil, poročila pa naj bi se v ZDA, in ne v "njegovem" Parizu.

Svetlolasa igralka, ki je Romaina spoznala leta 2012, zaročila pa sta se leto dni pozneje, je pred tem dejala, da ne namerava hiteti s poroko, saj da si želi v polni meri uživati v zaroki. Junija pa so jo na neki zabavi slišali razlagati prijateljici, da bo poroka "kmalu".

Od Ryana do Seana
Johanssonova je bila predtem med letoma 2008 in 2011 poročena s kanadskim igralcem Ryanom Reynoldsom, po ločitvi pa je imela krajši zvezi s Seanom Pennom in oglaševalcem Natom Naylorjem. Reynolds je že od leta 2011 v zvezi z igralko Blake Lively, ki jo je spoznal na snemanju Zelenega sršena in s katero zdaj pričakujeta otroka.

Johanssonova po porodu ne počiva - v kratkem jo bomo videli v Maščevalcih, prihodnje leto še v Knjigi o džungli, za leto 2016 pa ima napovedana filma Ghost in the Shell in Hail, Caesar!.