Brad Pitt in Angelina Jolie - še vedno skupaj in še vedno zaljubljena. Pa čeprav je tabloid že januarja napovedal razhod. Foto: Reuters
Brad Pitt in Angelina Jolie - še vedno skupaj in še vedno zaljubljena. Pa čeprav je tabloid že januarja napovedal razhod. Foto: Reuters

Časnik je 24. januarja letos na naslovnici objavil, da se slavni hollywoodski par razhaja, da je že obiskal odvetniško pisarno, ki se ukvarja z ločitvami, dorekla pa naj bi tudi že vse podrobnosti o skrbništvu nad šestimi otroki.

Zvezdniški par sicer ni prišel na obravnavo na londonske višje sodišče, je pa njun tiskovni predstavnik pozneje v izjavi zapisal, da so s časnikom dosegli poravnavo. Kolikšno vsoto denarja sta igralca dobila "v zameno" za duševne bolečine, ki sta jih morala pretrpeti po tem, ko je tabloid zgodbo objavil, ni znano.

Predstavniki družbe News Group Newspapers so sicer priznali, da je bilo vse zapisano neresnično in da je pomenilo vdor v zasebnost zvezdniškega para.

Z odvetnikom se nista nikoli srečala
Angelina in Brad sta sicer dokazala tudi, da nista nikoli obiskala odvetnika Sorrella Tropa. Iz odvetniške pisarne Schillings Lawyers, ki zvezdnika zastopa, so sodišču posredovali tudi pisno zagotovila, da se Pitt in Joliejeva s Tropom nista nikoli srečala, podobno pa je zagotovil tudi Trope. "Omenjenih strank nisem nikoli srečal in se nisem nikoli zapletel v kakršne koli poslovne dogovore s katerim koli od omenjenih," je Trope zapisal v pismu, ki so ga odvetniki predložili sodišču.

Denar, ki sta ga zvezdnika dobila kot odškodnino, poplačilo sodnih stroškov in stroškov za odvetnika, bosta namenila svoji dobrodelni organizaciji, Jolie-Pitt Foundation, je še sporočil njun tiskovni predstavnik.