Manganiello je v ločitvenih papirjih kot razlog razhoda navedel nepremostljive razlike. Foto: EPA
Manganiello je v ločitvenih papirjih kot razlog razhoda navedel nepremostljive razlike. Foto: EPA

Julija lani je v javnost pricurljala novica, da sta se Sofia Vergara in Joe Manganiello po dobrih sedmih letih zakona odločila oditi po ločenih poteh. Igralca, ki sta "težko odločitev" javnosti naznanila v skupni izjavi, naj bi se že dalj časa oddaljevala in čas preživela ločeno, da bi razmislila, kako naprej. Takrat je Manganiello v ločitvenih papirjih kot razlog razhoda navedel nepremostljive razlike.

Sorodna novica Konec zakonske sreče za Sofio Vergaro in Joeja Manganiella

51-letnica je zdaj v pogovoru za španski medij El País razkrila, da je razlog za ločitev tičal tudi v tem, da si je štiri leta mlajši zvezdnik želel otroke, sama pa si jih ni. "Nisem hotela biti stara mama. Čutim, da to ni pošteno do otroka. Spoštujem vsakogar, ki to počne, a to ni več zame," je iskreno povedala zvezdnica kolumbijskega rodu, ki trenutno živi v Miamiju.

"Pri 19 letih sem dobila sina, ki je zdaj star 32 let. Pripravljena sem biti babica, ne mati. Torej, če pride ljubezen, mora priti s svojimi otroki," je še dodala igralka, ki ima iz prvega zakona s srednješolsko ljubeznijo Joejem Gonzalezom sina Manola. "Skoraj sem že v menopavzi, to je naravni potek stvari," je še poudarila in dodala, da bo z veseljem pazila na svoje morebitne bodoče vnučke.

Nekdanja zakonca naj bi sicer že našla novo ljubezen. Iskrica naj bi preskočila med Vergaro in ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom, Manganiello pa naj bi bil v zvezi z igralko Caitlin O'Connor.