Foto:
Foto:
Zvezdniki z debelimi denarnicami radi obiskujejo otočje Fidži z izrednimi naravnimi lepotami.

Par je zadnji teden svojih medenih tednov preživel v luksuznem klubu Wakaya. Španska kraljeva zakonca pa nista prvi znani osebnosti, ki sta se odločili za razvajanje v mondenem letovišču na majhnem otoku v Južnem Tihem oceanu.

Pred njima so rajsko bivanje izkusili še Pierce Brosnan, Nicole Kidman in Penelope Cruz. Letovišče Wakaya se ponaša s svojimi razkošnimi letoviškimi hišicami, prelepimi plažami in osupljivimi naravnimi lepotami.

Poskrbljeno pa je za zelo različne okuse - tako je v Guvernerjevi kolibi za večji užitek postavljen jacuzzi, poleg Hiše na oblakih pa je celo teniško igrišče. Obiskovalci pa se lahko seznanijo tudi s tamkajšnjo kulturo in se udeležijo tradicionalnih festivalov. Otok ima tudi enega zadnjih neokrnjenih koralnih grebenov na svetu.

Tudi tisti, ki iščejo košček miru in samote, bodo na otoku zadovoljni, saj v klubu priskrbijo celo zasebno plažo. Edina težava za navadne smrtnike pa je, da bivanje v raju na zemlji v preprosti hiški z vrtom stane najmanj 1.800 dolarjev, v Hiši v oblakih pa 6.500 dolarjev na noč.