Donald Trump je od svoje soproge Melanie Knauss starejši 24 let. Foto: EPA
Donald Trump je od svoje soproge Melanie Knauss starejši 24 let. Foto: EPA

Enega izmed parov sta tvorila zdaj že pokojna J. Howard Marshall in Anne Nicole Smith, ki sta kljub ogromni razliki v letih (63 let) našla skupni jezik. Playboyjeva zajčica je naftnega mogotca spoznala, ko je bila stara 26 let, Howard pa jih je imel kar 89. Kmalu je bogataš umrl in začela se je huda bitka za njegovo dediščino med Marshallovimi otroci iz prvega zakona in zajčico.

Še eden izmed mogotcev, ki je ob sebi vedno rad imel mlada dekleta, je 84-letni Hugh Hefner. Ustanovitelj revije Playboy, ki so mu postelje grele številne ženske, je od svoje nekdanje ljubimke Holly Madison starejši 54 let, od druge Playboyjeve zajčice Crystal Harris pa je 61 let.

Bernie in Fabiana - 48 let razlike
79-letni Bernie Ecclestone je od nekdanje soproge Slavice starejši 28 let, najnovejša spremljevalka Fabiana Flosi pa je od britanskega bogataša mlajša kar 48 let. V spodnji fotogaleriji si lahko pogledate nekaj slavnih moških, ki jim je kljub starostni razliki uspelo osvojiti srca veliko mlajših žensk (poti nekaterih spodaj naštetih parov so se že razšle).