David Duchovny je znova samski. Foto: EPA
David Duchovny je znova samski. Foto: EPA

Par se je ločil že junija. Dogovorila sta se, da bosta obdržala skupno skrbništvo nad 15-letno hčerko Madeline in 12-letnim sinom Kydom. Zvezdnik nekdaj priljubljenih nadaljevank Dosjeji X in Kaliforniciranje bo moral Leonijevi vsak mesec plačevati okoli 62.000 evrov preživnine, poroča spletni portal TMZ. Poleg tega pa bo moral nekdanji ženi še nakazovati denar za življenjske stroške, kar ga bo stalo na mesec okoli 30.000 evrov.

"Poroka je bila kot iz pravljice. Čeprav sva se za ta korak odločila samo tri mesece po tem, ko sva se spoznala. Mislim, da sva bila ustvarjena drug za drugega. Vse delava skupaj: igrava tenis, tečeva, ves čas se drživa za roke in se ljubiva," je v enem izmed intervjujev leta 1997 izjavila Leonijeva.

Par, ki se je poročil leta 1997, je bil prvič tik pred ločitvijo leta 2008. Razlog je bila takrat Duchovnyjeva odvisnost od seksa in pornografije. Ampak takrat jima je uspelo prebroditi težave. Čez tri leta pa sta se znova znašla v krizi, ampak potem ko sta nekaj časa živela ločeno, sta se pobotala.