katherine Heigl in T.R. Knight sta imela največ za povedati čez 'roko, ki ju hrani', Talente v belem, zato je zdaj njuna služba pod resnim vprašajem. Foto:
katherine Heigl in T.R. Knight sta imela največ za povedati čez 'roko, ki ju hrani', Talente v belem, zato je zdaj njuna služba pod resnim vprašajem. Foto:

Nekaj mesecev po tem, ko je ameriški tabloid Us Weekly poročal, da tako Knight kot Katherine Heigl (dr. Izzie Stevens) odhajata iz fiktivne bolnišnice Seattle Grace, so ta teden igralca odvezali pogodbenih obveznosti.

Neimenovani vir poroča, da je imela avtorica serije Shonda Rhimes do 30. junija čas za odločitev o Knightovi usodi, a igralec je nazadnje sam prosil mrežo ABC, da bi predčasno odšel. "Dovolj je imel Shonde in ABC-ja," pravi vir. "Odločil se je, da vzame odločitev v svoje roke."

Napet finale
V napetem majskem finalu pete sezone sezone je bilo videti, da je Knightov lik dr. George O'Malley umrl, potem ko ga je podrl avtobus. Tudi usoda Izzie, ki so ji peto sezono ustvarjalci serije "namenili" tumor v možganih, ni bila videti nič kaj rožnata, saj v zadnjih minutah epizode izgubi zavest. Treba bo še počakati, da bomo videli, ali se bo jeseni sploh vrnila.

Predstavniki Knighta in ABC-ja govoric ne želijo komentirati. Znano pa je, da sta bila tako Knight kot Heiglova, sicer najboljša prijatelja, že dalj časa izredno nezadovoljna na snemanju - njo je scenarij celo tako zelo motil, da se je odstranila iz boja za emmyje in javno izjavila, da je bila njena vloga v četrti sezoni preprosto zanič napisana.

Rhimesova jasno tega ni prenesla najbolje, zato naj bi se odločila Heiglovi "pokazati, kdo je šef". Rezultat? Možganski tumormed recesijo, ko igralcem ponudbe za delo ravno ne padajo z neba.

Kaj torej čaka Knighta zdaj? Po poročilih medijev naj bi bil igralec v pogajanjih za glavno vlogo v broadwayski igri Lend Me a Tenor.

K. S.