Taylor Swift 13. oktobra na tekmi Travisa Kelceja. Foto: AP
Taylor Swift 13. oktobra na tekmi Travisa Kelceja. Foto: AP

V soboto zvečer sta bila oba del priljubljene satirične oddaje Saturday Night Live. Pevka je napovedala nastop pevke Ice Spice, športnik pa je sodeloval pri parodiji, ki je zajela Ligo NFL zaradi njune romance.

Še preden sta se odpravila na SNL, so ju fotografi ujeli, ko sta se z roko v roki odpravila na večerjo v restavracijo Nobu v New Yorku.

Par se je isti večer odpravil še na zabavo po premieri 49. sezone SNL-ja. Tam sta si ves večer izmenjevala poljube, je neimenovani vir povedal za Page Six.

Liga NFL je zaradi nenehnega poročanja o Taylor Swift pošteno razjezila Travisa Kelceja. NFL je branil svoje poročanje o popzvezdnici z argumentom, da je to pomemben trenutek v popkulturi. Televizijske kamere so bile na eni izmed zadnjih tekem Kelcejeve ekipe Kansas City Chiefs praktično celoten prenos "prilepljene" na zvezdnico.

Trenutno največja zvezdnica popularne glasbe je prvič obiskala tekmo Lige NFL konec septembra in medijska pokritost romance, ki je zdaj še uradno potrjena, je eksplodirala.