Boris Becker je znan kot zaprisežen ljubitelj temnopoltih lepotic. Foto: EPA
Boris Becker je znan kot zaprisežen ljubitelj temnopoltih lepotic. Foto: EPA
Duhovnik Brent Fisher v kapeli Regina Pacis, kjer bo Becker drugič dahnil usodni da. Foto: EPA

Prvi zakon z Barbaro Feltus je razpadel po šestih letih skupnega gospodinjstva, nova izbranka njegovega srca pa je Nizozemka Sharlely (Lilly) Kerssenberg. Na poroko, ki bo danes v mondenem švicarskem letovišču St. Moritz, je nekdanji teniški as povabil 200 svatov.

Hči Anna posledica "nekajsekundne" strasti
Šestkratni zmagovalec turnirjev za grand slam (trikrat je zmagal v Wimbledonu, dvakrat v Melbournu in enkrat v New Yorku) je oče treh otrok. Sinova Noah Gabriel in Elias sta se mu rodila v zakonu z Barbaro Feltus, hči Anna pa je posledica strastnega ljubezenskega dejanja v stranišču enega izmed londonskih hotelov z nekdanjo rusko manekenko afriških korenin - Angelo Ermakovo.

"Vse je trajalo nekaj sekund," je po priznanju očetovstva - šele po opravljenem testu DNK - dejal Becker, ki se je v strastno razmerje z Ermakovo spustil leta 1999.

Mediji oblegajo svetovljanski St. Moritz
Ekskluzivne pravice za spremljanje poroke je 41-letni Becker prodal televizijski hiši RTL. Reportažo bodo predvajali v nedeljo zvečer.

Oči nemške in švicarske javnosti so v St. Moritz uperjene že od četrtka zvečer, ko je bila tamkajšnji piceriji Chesa Veglia predporočna zabava prihodnjih zakoncev Becker. Skorajšnja mladoporočenca prenočujeta v hotelu Badrutt's Palace, poročne zaobljube pa si bosta izmenjala v kapeli Regina Pacis.

A. K.