Manekenka in nogometaš sta skupaj poročena že šest let. Foto: Reuters
Manekenka in nogometaš sta skupaj poročena že šest let. Foto: Reuters

Za parom je težko leto. Ukvarjati sta se morala z govoricami o ločitvi, ki so postavile njun odnos na preizkušnjo. 35-letna manekenka zdaj trdi, da sta zaljubljena kot še nikoli. "V takšnih okoliščinah spoznaš, kdo so tvoji prijatelji. Moj oče je vedno trdil, da je kakovost življenja odvisna od kakovosti tvojega razmerja. Ni pomembno, kako težko je bilo v zakonu, vedno sva si stala ob strani," je dejala manekenka v pogovoru za oddajo This Morning na televizijskem kanalu CBS.

Par se je s težavami spopadel že na samem začetku. Kmalu po tem, ko sta se pred devetimi leti začela sestajati, je Bündchenova morala sprejeti to, da Bradyjevo nekdanje dekle Bridget Moynahan z njim pričakuje otroka. "Mislila sem, da se sestajam s fantom ... Vse je bilo v redu, potem pa se je zgodilo to. Nisem vedela, kaj naj storim," je iskreno dejala manekenka in priznala, da so bili trenutki, ko je samo želela pobegniti.

"Osem let pozneje si ne bi mogla zaželeti boljšega dodatnega otroka," je o osemletnem Bradyjevem sinu dejala manekenka. V razmerju z Bündchenovo pa sta se Bradyju rodila še dva otroka.