66-letni Bruce Springsteen je trenutno na glasbeni turneji, poimenovani The River tour. Foto: Reuters
66-letni Bruce Springsteen je trenutno na glasbeni turneji, poimenovani The River tour. Foto: Reuters

Springsteen je koncert v Glasgowu menda zaradi lepega sončnega vremena, ki je pred dvema dnevoma grelo Škotsko, odprl s skladbo Waitin' On A Sunny Day. Kmalu je blizu odra, na očetovih ramenih opazil drobno deklico s kapo v barvah ameriške zastave, kako mu navdušeno maha. The Boss ni okleval - dekle je povabil k sebi na oder in ji predal mikrofon. Dekle je z navdušenjem zapelo nekaj vrstic refrena in tako kot legendarni glasbenik nekajkrat presrečno poskočilo v zrak.

Na koncu pa se ji je uresničila še dolgoletna želja - Springsteen jo je, preden je oder zapustila tako, kot je nanj prišla, še na hitro objel. "Uau, res si čudovita," ji je še dejal - in jo neizmerno osrečil.

Pozneje je Anna britanskim medijem pojasnila, da je že nekaj dni prej vadila besedila vseh Springsteenovih pesmi - za vsak primer, če bi ji uspelo priti na oder in zapeti skupaj z legendo. Cela dekličina družina je sicer velika Bossova oboževalka - na koncertu so bili poleg Anne in njenega očeta Gerryja še mama Gail, sestra Lucy, Annina botra Laura Brownlie, njen mož Derek in Annina sestrična Rebecca.