Družinica se je slikala za revijo Vanity Fair, ki bo verjetno razprodana. Foto: Vanity Fair
Družinica se je slikala za revijo Vanity Fair, ki bo verjetno razprodana. Foto: Vanity Fair
Katie Holmes in Tom Cruise
Katie in Tom sta svet pustila čakati skoraj pet mesecev. Foto: EPA

Tom, Katie in Suri so se slikali za revijo Vanity Fair in tako končali ugibanja o tem, ali se je Suri sploh rodila, in če obstaja, kakšna je?

Televizijska postaja CBS je imela ekskluzivne pravice za oglaševanja Vanity Faira, v katerem se Suri predstavlja kar na 22 straneh, fotografije pa je posnela svetovno znana fotografinja Annie Leibovitz.

So bile fotografije res zastonj?
Tiskovna predstavnica Vanity Faira, Beth Kseniak, je povedala, da so si pri reviji že dolgo želeli Surijine fotografije. Vedeli so, kako težko ljudje čakajo, da bodo videli, kakšen je Tomov prvi biološki otrok. Kseniakova je zatrdila, da revija za fotografije temnolase deklice, ki je bila rojena 18. aprila, ni plačala ničesar, prav tako ne obstaja noben dogovor, povezan z dobrodelnostjo, kot je bilo v primeru "Shiloh". Suri je bila poleg Shiloh, hčerke Brada Pitta in Angeline Jolie, najtežje pričakovan dojenček letošnjega leta.

Sledili so jima od prvega dne
Razmerje Katie Holmes in Toma Cruisa ter nosečnost Holmsove so mediji kot obsedeni spremljali od prvega dne. Maja 2005 je Tom skakal po kavču v oddaju Oprah Winfrey in izjavljal, kako zelo ljubi svojo veliko mlajšo izbranko. Dober mesec pozneje se je par zaročil na vrhu Eifflovega stolpa v Parizu, kmalu zatem pa je Tom sporočil, da je Katie postala scientologinja. Nato je sledila nosečnost, po porodu pa meseci napetih ugibanj o Suri. Tom in Katie sta povedala, da sta deklico tako dolgo skrivala, ker sta želela le malo zasebnosti.