Pri reviji The New York Times Style  so paru ponudili še fotografiranje v črno-beli tehniki v slogu zlatih let Hollywooda. Najprej Tom Cruise ... Foto: The New York Times
Pri reviji The New York Times Style so paru ponudili še fotografiranje v črno-beli tehniki v slogu zlatih let Hollywooda. Najprej Tom Cruise ... Foto: The New York Times
Katie Holmes
... nato pa še Katie Holmes. Foto: The New York times

Tom in Katie sta zgovorno pripovedovala o njunem prvem srečanju in ljubezni na prvi pogled. "Takoj ko sem srečal Katie, sem se želel poročiti z njo," je razkril Cruise, ki je pred kratkim v javnosti obžaloval svoje skakanje po kavču v pogovorni oddaji Oprah Winfrey, s čimer je želel pokazati širnemu svetu, kako zelo je zaljubljen v Katie.

Katie je o poroki s Tomom Cruisom sanjala še kot majhna deklica in Tom je kar nekaj let pozneje, ko jo je srečal, ni želel razočarati. Že takoj po prvem zmenku ji je namreč kupil zaročni prstan in pohitel s snubitvijo, saj se je bal, da ga bo prehitela. Tudi Katie je v intervjuju priznala, da se je v Toma zaljubila do ušes v prvem trenutku srečanja.

Vanj je bila zagledana še kot deklica
"Kot otrok sem ga oboževala. On je bil vendar Tom Cruise. Ko sem ga spoznala, je bil tako prijazen. Pomislila sem, da so očitno tudi zvezde lahko čisto navadni ljudje. Poleg njega sem se počutila odlično," je hitela razlagati Katie in izrazila obžalovanje, da jo ljudje še vedno dojemajo kot neko krhko damico, katere življenje upravlja mož.

"To je povsem napačna predstava ljudi. Že od vsega začetka sama odločam o svojem življenju," je odločno zatrdila Katie, ki je postala širše znana z vlogo v najstniški nanizanki Simpatije (Dawson's Creek).