Sestri sta si bili nekoč precej blizu, a zadnje leto sta se zaradi Britneyjinega neracionalnega vedenja odtujili. Nekdanja popprincesa je za sestrino nosečnost izvedela takrat kot vsi drugi. Foto: Reuters
Sestri sta si bili nekoč precej blizu, a zadnje leto sta se zaradi Britneyjinega neracionalnega vedenja odtujili. Nekdanja popprincesa je za sestrino nosečnost izvedela takrat kot vsi drugi. Foto: Reuters
jamie Lynn Spears
Jamie Lynn je bila vzorno dekle, ki se je izogibala težavam. Foto: Reuters

Blaženo stanje Jamie Lynn Spears je poleg najstnice potrdila tudi njena mama, oče pa je mladenkin fant Casey Aldridge.

"Za oba je bil šok, tako nepričakovano," je Jamie Lynn povedala za revijo OK!. "Bila sem v popolnem in totalnem šoku prav tako kot on."

Spearsova je dejala še, da je, potem ko je trimesečno nosečnost potrdila z domačim testom in pozneje še obiskom pri zdravniku, povedala le enemu prijatelju, nato pa čakala dva tedna, preden je povedala vsem drugim, tudi staršem.

"Morala sem razmisliti, kaj bi rada, preden bi pustila, da mnenje kogar koli vpliva na mojo odločitev," je razpredala mala Jamie Lynn. "Nato sem povedala staršem in prijateljem. Bilo me je strah, ampak morala sem storiti, kar je bilo najbolje zame."

Povedati staršem
Staršem je veselo novico povedala tik pred zahvalnim dnevom (konec novembra). "Nisem verjela, ker je bila Jamie Lynn vedno tako skrbna," se je OK!-ju zaupala še mama, Lynne Spears. "Nikdar ne pride pozno domov. Bila sem šokirana. Mislim, to je moje 16-letno dete."

Bolj kot je neverjetno, da je Jamie Lynn noseča, pa je ironično, da njena mama ravno končuje pisanje knjige o starševstvu. Izzid knjige o vzgajanju slavnih hčerk v podeželski Louisianni so pri založniku po vseh zadnjih dogodkih preložili na nedoločen čas.

Do zdaj pridno dekle
Spearsovi, ki hodi v prvi letnik srednje šole in je deset let mlajša od svoje razvpite sestre Britney, je do zdaj uspelo ohranjati svoje zasebno življenje skrito pred očmi tabloidov in paparacev. Dekle naj bi bilo precej bolj umirjeno in pridno kot Brit - igra v mladinski nanizanki Zoey 101 in se prav tako kot sestra ukvarja s petjem. Kot kaže, pa bodo mikrofon zdaj zamenjale plenice ...