Arpad je Umi ob zaroki podaril dragocen poročni prstan, ki mu ga je menda že vrnila. Foto: EPA
Arpad je Umi ob zaroki podaril dragocen poročni prstan, ki mu ga je menda že vrnila. Foto: EPA

39-letna ameriška igralka in njen bogati zaročenec naj bi se sicer razšla že pred časom, a tega nista želela obešati na veliki zvon. Sta pa, kot poročajo britanski mediji, še vedno dobra prijatelja.

Ameriški in britanski mediji se zdaj sicer največ ukvarjajo s tem, kdo je dal koga na čevelj - prevladujejo govorice, da je razmerje končala Uma, po poročanju New York Posta pa je med nekim hudim prepirom prekipelo Arkiju. Novinarka Cindy Adams je za omenjeni časopis tako zapisala: "Ona je po prepiru jezno odvihrala. Sicer ni imela namena končati zvezo, a je on njeno ravnanje tako razumel."

Daleč od oči, daleč od srca?
Sicer pa naj bi bil eden od razlogov za konec zveze tudi prevelika razdalja med zaročencema - Arpad namreč živi v Londonu (tam so tudi njegova nekdanja žena Elle McPherson in njuna dva otroka), Uma pa večino časa preživi v New Yorku.

Par se je sicer zaročil 28. junija 2008, ko sta v Uminem stanovanju na Manhattnu pripravila bučno zabavo za prijatelje in znance. Še septembra je lepotica zatrjevala, da sta z Bussonom srečno zaročena, a za zdaj še nista imela časa organizirati poroke.

"Ko bova pripravljena, bova pohitela. Do takrat se pa nikamor ne mudi," je razložila. Dodala je: "Zdaj še ne vem, kje bova živela, saj oče mojih otrok živi tukaj, Arpad pa v Londonu. Pa saj bova nekako že uredila." Uma ima namreč prav tako dva otroka z nekdanjim možem Ethanom Hawkom.