36-letni igralec je ločitvene papirje vložil aprila lani. Foto: Reuters
36-letni igralec je ločitvene papirje vložil aprila lani. Foto: Reuters

Na začetku leta se je par dogovoril za skupno skrbništvo nad njunima otrokoma, štiriletno Sadie in dveletnim Maceom. Williams, ki trenutno plačuje Drake-Leejevi 49.900 evrov preživnine, je po zapisu v dokumentih dejal, da njegova nekdanja žena "pretirava v prikazovanju stroškov in v potrebah otrok; prav tako pa prikazuje svoje osebne stroške kot stroške otrok".

Igralec po poročanju E! News trdi, da je njegova nekdanja žena napihnila finančne zahteve – med njimi je tudi prošnja za okoli 21.000 evrov, ki jih bo vložila v prihranke za študij. "Sporazumela sva se, da bosta najina otroka živela preprosto življenje – brez zapravljanja denarja za razkošje," je dejal Williams. Prav tako pa se je 36-letnik javil, da v celoti plača obema otrokoma šolnino za šolanje v zasebni šoli.

"Večna tema v najinem ločitvenem postopku je Aryna agenda, da zmanjšuje mojo vlogo očeta in s tem onemogoča moj čas, ki ga lahko preživim z otroki," je dodal Williams v dokumentih: "Aryn še naprej nadaljuje takšno vedenje in me kaznuje, ker imam kariero in ker trdo delam, da preskrbim svojo družino."

Williams in Drake-Leejeva sta se ločila aprila 2017 po petih letih življenja v zakonskem stanu. Po ločitvi se je pojavilo več govoric, da se Williams sestaja s televizijsko napovedovalko športnih poročil Taylor Rooks.