Beckham, ki je lani končal svojo profesionalno kariero, zdaj uživa v družinskem življenju. Foto: EPA
Beckham, ki je lani končal svojo profesionalno kariero, zdaj uživa v družinskem življenju. Foto: EPA
David Beckham
Svoj prosti čas namenja igri in preživljanju časa z družino. Foto: EPA

Čas, ki ga preživi ob sestavljanju legokock, je postala dnevna rutina, je pojasnil za revijo Sunday Times. Družbo mu delajo njegovi trije sinovi Brooklyn, Romeo in Cruz ter hči Harper. Njihov zadnji 'projekt' je bila skoraj meter visoka rekonstrukcija londonskega Tower Bridgea.

"Ko pridejo otroci iz šole, jih čakajo različne zunajšolske dejavnosti - od nogometa do ragbija. Toda ko pridejo domov, se pogosto skupaj igramo. Prav tako obožujejo legokocke. Kot tudi jaz. Najboljša stvar, ki sem jo sestavil, je bil prav Tower Bridge, ki je imel okoli tisoč kock. Legokocke mi včasih pomagajo, da se pomirim," je dejal Beckham.

Prav tako je priznal, da njegov najstarejši sin Brooklyn vztraja, da ga z avtomobilom ne pripelje tik pred šolska vrata. "Edini, ki ga ne pospremimo do vrat, je Brooklyn. Včasih me prisili, da mu ustavim na drugi strani ceste, ker ni 'kul', če te v šolo pripelje oče," je še povedal Beckham. Prav tako pa je priznal, da zjutraj vstane prvi in kuha za svojo družino, kar ga zelo "pomirja".