Rihanna se te dni mudi na svoji veliki turneji po Veliki Britaniji. Foto: EPA
Rihanna se te dni mudi na svoji veliki turneji po Veliki Britaniji. Foto: EPA
Rihannina ofenziva na Twitterju. Foto: Twitter

Hoekejeva se je v torek odzvala na kritike članka, češ da je bila zmerljivka "šala", in dodala, da je bila uporaba te šale "neumna, boleča in bedna za vse vpletene". A BBC zdaj poroča, da se je Hoekejeva zaradi incidenta le odločila dati odpoved.

Rihanna je urednico nagovorila prek Twitterja, kjer je zapisala, da se ji zdi nespoštljiva in precej obupana: "Upam, da znaš brati angleško, kajti tvoja revija je slab prikaz razvoja človekovih pravic! Zdiš se mi nespoštljiva in precej obupana!!"

Vojna na Twitterju
Barbadoška pevka je nato nadaljevala: "Zmanjkalo ti je pravih, civiliziranih informacij za v tisk! Na tisoče nizozemskih deklet bi z veseljem rada dobila priznanje za prispevanje k svoji državi, lahko bi njim namenila en članek. Namesto tega si plačala za članek, ki ponižuje celotno raso! To je tvoj prispevek temu svetu!"
In še: "Skupaj si dala dve besedi z namenom ponižati, a vse skupaj nima nobenega smisla ... 'črnska prasica'?! ... No, z vsem spoštovanjem, v imenu moje rase, tu sta moji dve besedi zate ... J*** SE!!!"

Rihanna je sicer trenutno na turneji v Londonu, kjer bo nocoj in jutri nastopila v O2 Areni.