To bo prvi skupni film za Travolto in De Nira. Foto: EPA
To bo prvi skupni film za Travolto in De Nira. Foto: EPA

V nasprotju z domačimi in tujimi zvezdniki naj bi bil Travolta brez posebnih zahtev, poročajo hrvaški in srbski mediji. Jedel je piščanca in krompir, pil pa le vodo, so sporočili iz hotela ter dodali, da ni želel svojega kuharja ali imel kakšnih drugih posebnih zahtev.

Večino časa je 57-letnik preživel v predsedniškem apartmaju, sicer pa je imel svojega voznika, ki ga je vozil na lokacije snemanja filma. Pred eno izmed voženj po mestu je v hotelu zaprosil le, da mu pripravijo kosilo za sabo, ki si ga je nato privoščil kar v avtomobilu.

Novinarjem, ki so igralca nestrpno čakali pred hotelom, je Travolta sporočil le, da je v Sarajevu zaradi svojega novega filma, sicer pa se jim je uspešno izogibal. Ni ga pa motilo, ko so ga za fotografiranje prosili zaposleni v hotelu. Do osebja naj bi bil prijazen, gostom, ki so ga pozdravili z aplavzom, pa se je poklonil.

Zvezdnik se je v ZDA vrnil z zasebnim letalom iz Zagreba, Sarajevo pa bo kmalu znova obiskal. Tam bo skupaj z Robertom De Nirom snemal film o ameriškem vojnem veteranu, ki se zateče v odmaknjeno kočo v gozdovih. Tam spozna evropskega turista in med moškima se splete nenavadno prijateljstvo. Vendar pa je turist prav tako nekdanji vojak, ki se namerava maščevati …