Lauren in Peter zveze ne skrivata več. Foto: EPA
Lauren in Peter zveze ne skrivata več. Foto: EPA
Prikupne 43-letne igralke se spomnemo kot Lorelai iz serije Midve z mamo (The Gilmore Girls). Foto: Redbook

43-letna igralka je o svoji novi zvezi spregovorila v oktobrski številki revije Redbook.
V intervjuju je povedala, da se z dve leti starejšim Krausejem (slovenskim gledalcem se je priljubil kot Nate v nanizanki Pod rušo) pozna že 15 let, a da je prijateljstvo med njima preraslo v ljubezen šele v zadnjih mesecih.

"S Petrom je vse tako lahko, kar dela najino zvezo izjemno zabavno. Veliko mi pomeni, da lahko delam z nekom takim, nato pa preživljam z njim še svoj prosti čas," pravi Grahamova o tem, kako brez težav je njuna zveza napredovala iz soigralcev v nekaj več.

Povabil jo je na ... družabno igrico
Malce več je izdala tudi o njunem začetnem prijateljstvu: "Mislim, da sva si bila zelo všeč, ampak ko me je takrat povabil k sebi domov, da bi 'igrala družabno igrico', sva nazadnje počela prav to. Tako da sem si mislila, ta tip me ne mara. Kdo se dejansko igra družabne igrice? ... Čas preprosto ni bil pravi. Mislim, da nihče izmed naju ni bil pripravljen."

Par je svoje razmerje sprva skrival pred vsemi, saj sta po besedah Grahamove rada doma, kuhata in ne zahajata ven. "Do najine zveze sem bila tudi zelo zaščitniška, ker je pomembno, da sva prepričljiva v vlogi brata in sestre v seriji," je še povedala igralka.
Poroka iz Dexterja
To sicer ni prvi primer, da bi bratska zveza na malem zaslonu prerasla v ljubezensko v zakulisju. Morda najbolj znan primer sta Jennifer Carpenter in Michael C. Hall (prav tako stari znanec iz serije Pod rušo, tam je igral Krausejevega brata), ki sestro in brata igrata v seriji Dexter. Igralca sta se lani poročila.
Krajši čas pa sta hodila tudi Emily Van Camp in Chris Pratt iz nanizanke Everwood.