Temnolaska pravi, da čeprav je uživala v skupini The Spice Girls, se je resnično našla šele v modnem poslu. Foto: EPA
Temnolaska pravi, da čeprav je uživala v skupini The Spice Girls, se je resnično našla šele v modnem poslu. Foto: EPA
David in Victoria
Niti Davidu ni uspelo na poroki Williama in Kate izvabiti Victorijinega nasmeška. Foto: EPA

Nekdanja pevka in vse uspešnejša modna oblikovalka je za nemško izdajo revije Interview dejala, da se zaveda, da velika večina ljudi vidi le njen kisel in tog obraz, ki pa to v resnici ni: "Ja, ustvarila sem tak vtis, ampak pravzaprav sem zelo drugačna. Ne počutim se, da bi morala kričati in vzklikati ... jaz vem, da sem srečna oseba. Toda ljudje mislijo nasprotno, da sem videti neizprosno in čemerno, in veste, tudi sama tako mislim, ko vidim svoje fotografije."

38-letna mamica štirih otrok je dodala, da jo mišljenje drugih ne zanima, dejala pa je še, da ne čuti potrebe, da bi javno kazala svoj pravi obraz, saj tega poznajo le njeni najbližji.

Victoria se je spomnila tudi svojih pevskih dni, na vprašanje, ali misli, da je glasbeno nadarjena, pa je odgovorila. "Ne mislim, da sem bila posebno nadarjena. Nas pet je lepo delovalo skupaj, ampak da sem talentirana, to tudi meni zveni malce čudno."

Temnolaska je izjavila, da čeprav je uživala v skupini The Spice Girls, se je resnično našla šele v modnem poslu.

David za Elle
Medtem ko Victoria krasi naslovnico Interviewa, se David pojavlja v novi izdaji britanske revije Elle, za katero je dejal, da ko njegova žena pride domov, vedno govori o kreacijah in torbicah, ki jih je oblikovala: "Jaz pa lahko le rečem nekaj dolgočasnega, npr.: danes sem udaril žogo."

David je razkril tudi, da gresta z Victorio enkrat tedensko sama na večerjo, in čeprav sta zelo bogata, slava in denar nista najpomembnejši stvari v njihovem življenju: "Nikoli nisem razmišljal o denarju in slavi, to me ni zanimalo prej in me ne zanima zdaj. Nikoli me ti dve stvari nista vznemirjali."