Igralci iz serije Melrose Place so se zbrali v oddaji Good Morning America. Foto: Youtube
Igralci iz serije Melrose Place so se zbrali v oddaji Good Morning America. Foto: Youtube

Igralci Heather Locklear, Marcia Cross, Courtney Thorne-Smith, Andrew Shue, Daphne Zuniga, Laura Leighton in drugi, so med letoma 1992 in 1999 nastopali v priljubljeni tv-seriji, ki je nastala "spin-off" legendarne uspešnice Beverly Hills 90210, njihovi liki pa so bili nekaj let starejši in bolj "odrasle" so bile zato tudi zgodbe v seriji.

Krut boj za poslovni uspeh, poroke, varanja, ločitve, uprizoritev smrti in eksplozija stavbe so le nekateri izmed zapletov, s katerimi so se ukvarjali junaki Melrose Placea.

Vlogo Billyja speljal pred nosom
In prav teh zapletov so se z nasmehom spomnili tudi ob 20. obletnici začetka snemanja serije, ko so se spet zbrali v oddaji Good Morning America na ameriški televiziji ABC. Gostila jih je voditeljica Amy Robach, sicer žena Andrewa Shua, ki je v seriji upodobil Billyja Campbella. Vmes je razkrila tudi, da je bila vloga Billyja sprva namenjena Stephenu Fanningu, nato pa jo je vseeno dobil njen zdajšnji mož, Fanning pa je to izvedel šele tisti dan, ko je prišel na snemanje, v njegovi garderobi pa je že stal Andrew Shue.

Spomini na poljube, eksplozijo in lasuljo
Heather Locklear je med pogovorom priznala, da si je želela v tej seriji zelo nastopati še preden so ji ponudili vlogo spletkarske Amande Woodward, Grant Show je v smehu priznal, da je v seriji kot Jake najraje poljubljal Jo, ki jo je upodobila Daphne Zuniga, kar je sprožilo zaigrano užaljeno protestiranje Allison v podobi Courtney Thorne-Smith. Svoje zloglasne lasulje se je spomnila Marcia Cross, ki je v seriji zaigrala Kimberly, vsi skupaj so se nasmejali eksploziji njihove stavbe, ki so jo vsi preživeli, naslednje leto pa je spet stala tam, kjer je bila.

V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate ponovno snidenje igralske zasedbe Melrose Placea, ki je po njihovih besedah spominjalo na obletnico mature, priložili pa smo tudi nekaj nepozabnih utrinkov iz serije!