Kevin Hart, Jimmy Fallon in žužek  na vlakcu smrti. Foto: Youtube
Kevin Hart, Jimmy Fallon in žužek na vlakcu smrti. Foto: Youtube

Znano je bilo, da se Hart na smrt boji adrenalinskih voženj v zabaviščnih parkih, nato pa ga je Jimmy Fallon povabil v svojo oddajo Tonight Show in se odločil, da bo prijatelju pomagal, da se spopade s svojo fobijo.

Odpeljal ga je v zabavišče Universal Orlando Resort na Floridi, kjer domujejo nekatere nastrašljivejše atrakcije, in ga posadil na vlakec smrti z imenom Hollywood Rip Ride Rocket, kot pravi prijatelj pa mu je stal ob strani in na divjo vožnjo odšel skupaj z njim.

Samo za velike fante!
Še prej pa mu je pripravil potegavščino, in tako je le 157 centimetrov visokega Harta pri vhodu pričakal delavec parka in mu pokazal znak za nadzor višine, ki ga uporabljajo pri odločanju, kateri otrok je še premajhen, da bi ga spustili na vlakec. "Odrasel moški sem," se je razhudil 34-letni zvezdnik in udaril po znaku, Fallon pa se je privoščljivo hihital v kamero.

"Dobro me zaklenite! Ne, tesneje, še tesneje," je Hart nato nervozno moledoval pri spuščanju zaščitnega pasu, in vlakec je speljal.

Naslednjo minuto so zaznamovali kriki dvojice, pobeljeni členki in njune neprecenljive grimase, ko ju je premetavalo med divjo vožnjo. Producenti pa so si vmes privoščili tudi Fallona, saj se je vanj na njegovo veliko presenečenje nenadoma zaletel žužek, kar so pri montaži nekajkrat ponovili, tudi v počasnem posnetku.

In še ni konec ...
Ko je vlakec končno odvozil svoj krog, je Hart pogledal Fallona in se od srca nasmejal. "Videti si kot Doc iz filma Nazaj v prihodnost! Kot da bi Marty pravkar prišel iz leta 1976," ga je sproščeno zbodel, misleč, da je najhujše zdaj mimo. "Imam dobro novico - odlično si se odrezal, in zato bova naredila še en krog! Še enkrat, gremo!" mu je ta hitro vrnil milo za drago.

Posnetek se konča s Hartovim krikom "Neeee!", ko vlakec spet spelje, ob ogledu videa v studiu pa sta se komika nasmejala do solz. Z njima pa tudi gledalci.