Eric Dane in Rebecca Gayheart pričakujeta drugega otroka. Foto: EPA
Eric Dane in Rebecca Gayheart pričakujeta drugega otroka. Foto: EPA
Eric Dane
Prizor, ki ga dekleta ne morejo pozabiti - McSteamy pride izpod prhe. Foto: Screenshot: YouTube

Dane je že nekaj let poročen z igralko Rebecco Gayheart, ki pa kljub zdravniški pomoči dolgo ni mogla zanositi."Smešno je, ko se vpletejo zdravniki in te pokličejo ter rečejo, da boš moral čez osem dni malce zavihati rokave. Takrat bom torej za štiri dni zelo zaposlen in se ne smem dogovoriti za nič drugega," je njuno "prizadevanje za otroka" takrat pri Ellen opisal Dane.

A že čez dobro leto je v rokah presrečen držal majhno štručko, ki je dobila ime Billie Beatrice, in navdušeno razlagal: "Spremeni ti pogled na stvari. Ko postaneš oče, tudi tvoje stališče do določenih stvarih postane popolnoma drugačno. Zdaj sem oče. Zdaj grem v službo, in ko pridem domov, se najprej prepričam, da je z mojim otrokom vse v redu in da se moja žena dobro počuti. Rojstvo otroka je res pravi čudež."

Z njim se je strinjala tudi Rebecca: "Trenutek, ko se je rodila, je eden najpomembnejših v najinem življenju. To je bil trenutek, na katerega sva čakala vse življenje," je marca lani razložila novopečena mamica. A par ni skrival, da si močno želita še enega otroka in v petek sta potrdila, da se jima je želja uresničila - Rebecca je drugič noseča.

On zdravnik, ona morilka
39-letni Eric Dane je zaslovel v vlogi zdravnika Marka Sloana iz serije Talenti v belem, dekleta pa imajo še vedno pred očmi prizor, ko seksi McSteamy pride izpod prhe. Njegova leto dni starejša žena Rebecca Gayheart je navdušila v vlogo pobesnele morilke Brende v psihološki grozljivki Mestne legende, pred 15 leti pa je v priljubljeni najstniški seriji Beverly Hills v nekaj epizodah nastopila kot Dylanovo dekle.