Vin Diesel s hčerko Pauline. Foto: Facebook Vin Diesel
Vin Diesel s hčerko Pauline. Foto: Facebook Vin Diesel

Zvezdnika sta se med snemanjem omenjene franšize spoprijateljila do te mere, da Vin Paula imenuje brat. Walkerju se je 47-letni Diesel skupaj s svojo izbranko Palomo, s katero ima že dva otroka, poklonil na poseben način, ko se mu je rodil tretji otrok: "Ko sem bil v porodnišnici, sem vedel, da je bil tudi on ob meni. Hčerko sem poimenoval Pauline, da bo za vedno ostal del mojega sveta."

Le nekaj ur po njenem rojstvu so Vina premagala čustva med nagovorom izbrane skupine oboževalcev, ki si je v Los Angelesu že lahko ogledala najnovejši del Hitrih in drznih. Ob bučni podpori občinstva je igralec le stežka premagal solze in poudaril, da je sedmo nadaljevanje filmske franšize posvečeno njegovemu bratu Paulu in vsem oboževalcem, ki bodo zdaj lahko postali del njihove družine.

Vin je Walkerjevo smrt sprejel še posebej čustveno, decembra lani je ob prvi obletnici smrti igralca povedal: "Tako velik del mojega življenja je bil ... Imel je dolge pogovore z mojo mamo, čuval je mojega angelčka ... ponosen je bil v vlogi strica Pabla. Navsezadnje sva snemala Hitre in drzne 4 na dan, ko se je Hania rodila, in on je bil edini, ki sem mu sporočil novico, on pa me je spodbujal, naj grem in prerežem popkovino. Bil je pomemben del mojega prehoda v očetovstvo ... Tisti zdravi družinski član z najbolj pozitivnim življenjskim nazorom."