57-letni igralec, najbolj znan po vlogah v filmih Oceanovih dvanajst in Črni labod, si je s 30 let mlajšo izbranko ogledal Marnijevo novo kolekcijo na pariškem tednu moške mode.

Preden je par sedel v prvo vrsto, je igralec poziral fotografom, nato pa se mu je pridružila tudi Narah Baptista. Ta je fotografijo objavila tudi na svojem profilu na Instagramu.

Fotografije paparacev, ki so fotografirale nov par, so krožile že od oktobra lani, zdaj pa je igralec javno predstavil zvezo z lepo Brazilko. Obenem je s tem potrdil govorice, da se je ločil od druge žene, danes 26-letne francoske manekenke Tine Kunakey.

"Ko sem Tino srečal v Biarritzu, je bila stara komaj 18 let. Nisem vedel, koliko je bila stara. Ampak ne izbiraš, v koga se boš zaljubil. Naslednji dan, ko mi je povedala, sem bil malo presenečen, a sem si mislil, no, tako se je že moralo zgoditi," je igralec komentiral razliko v letih za francoski Journal de France. V zakon sta skočila leta 2018, aprila 2019 pa sta postala starša deklici Amazonie.

Cassel ima iz zakona z italijansko igralko Monico Bellucci, ki je trajal 14 let, še dve hčerki: 19-letno igralko in manekenko Devo in 13-letno Leonie.

Bellucci je sicer še naprej srečna v zvezi z ameriškim režiserjem Timom Burtonom. Skupaj sta se z roko v roki pojavila na podelitvi nagrad emmy. V zvezi naj bi bila od oktobra 2022.

Monica Bellucci in Tim Burton sta se na začetku tedna v Los Angelesu udeležila 75. podelitve nagrad emmy. Foto: AP
Monica Bellucci in Tim Burton sta se na začetku tedna v Los Angelesu udeležila 75. podelitve nagrad emmy. Foto: AP