Kot so zapisali pri Daily Mailu, je to, da so Cressidi namenili prostor na naslovnici revije Tatler, ki velja za nekakšno 'opravljivo biblijo britanske visoke družbe', zelo zgovorno. Foto: Tatler
Kot so zapisali pri Daily Mailu, je to, da so Cressidi namenili prostor na naslovnici revije Tatler, ki velja za nekakšno 'opravljivo biblijo britanske visoke družbe', zelo zgovorno. Foto: Tatler
Cressie menda sovraži paparace in pozornost, ki ji jo namenjajo tabloidi. A kot pravijo poznavalci, se mora na to kar navaditi, če misli s Harryjem resno. Foto: Hello!
Iskanje 'princese za Harryja' poteka tudi onstran luže. Foto: People

Kot piše Telegraph, naj bi imel rdečelasi princ s svetlolaso dedinjo resne namene, Cressida pa je menda končno premagala pomisleke glede poroke v kraljevo družino. Bonasova, ki jo opisujejo kot "sproščeno dekle", namreč ne uživa v pozornosti javnosti in zbeži pred paparaci, kadar se le da.

Pleše, poje ... smuča
Menda je lepotica, ki se ukvarja tudi z manekenstvom, športno nadarjena, da obvlada spuščanje po belih strminah, je dokazala, ko sta s Harryjem prejšnjo zimo skupaj smučala v Švici. Študirala je ples na univerzi v Leedsu, pred tem pa se je glasbeno izobraževala na konservatoriju.

Pevsko nadarjenost je pokazala tudi med nastopom na poroki svoje polsestre Isabelle Anstruther-Gough-Calthorpe (menda je bil z njo nekaj časa v zvezi princ William, ko sta imela s sedanjo ženo Catherine težave) s Samom Bransonom, sinom ustanovitelja družbe Virgin, bogataša Richarda Bransona.

"Harry še ni bil srečnejši"
Za prej omenjeni časnik je neki vir blizu Cresside povedal: "Cressie se bo poročila s Harryjem. On ves čas govori o poroki in otrocih, zdaj pa se je tudi ona začela ogrevati za to zamisel. Poroka bo najbrž že naslednje leto." Tudi Harryjevi prijatelji so se razgovorili: "Še nikoli ni bil tako srečen. Če bo šlo vse po načrtih, bosta naslednje leto zagotovo zaročena."

29-letni princ je pred časom že soregovoril o tem, da mu kar ne uspe najti dekleta, s katerim bi si želel preživeti življenje. Marca lani je povedal, da že od zelo mladih let hrepeni po naraščaju, a še čaka na pravo osebo, "nekoga, ki bi bil pripravljen sprejeti to nalogo".

Princa in Cressie so v zadnjih dneh večkrat opazili skupaj, v ponedeljek sta bila na koncertu Jamesa Blunta s Harrjevo sestrično, princeso Beatrice. Dan pozneje sta si ogledala komični muzikal Book of Mormon. Videvata se sicer že od lanskega poletja, predstavila naj bi ju Harryjeva sestrična in bližnja prijateljica, princesa Eugenie.

Pred Cressido je bil Harry kar pet let v dokaj burnem razmerju s Chelsy Davy. Razšla naj bi se zato, ker Chelsy niso dišale obveznosti, ki jih prinese poroka v kraljevo družino. A sta s Harryjem tudi po razhodu ostala v dobrih odnosih, Chelsy je bila med gosti na poroki princa Williama in Catherine Middleton spomladi 2011.

"Anti-Kate"
Cressido nekateri označujejo kot "anti-Kate", saj je v nasprotju z resno in zadržano ženo princa Williama, znano po uglajenem slogu oblačenja, zelo sproščena, blizu pa ji je "boemsko-rokerski šik". V nasprotju s Kate, ki se je rodila v "čisto običajni" družini, ki je obogatela šele pozneje, je Cressie odraščala v razkošju: njena mama je lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon, dedinja premožne bankirske družine Curzon, njen oče Jeffrey Bonas pa je uspešen podjetnik.

Pa še zanimivost: tudi Cressidinemu prejšnjemu fantu je bilo ime Harry, tudi on - Harry Wentworth-Stanley - je "modre krvi".