Nov hollywoodski parček. Foto: EPA
Nov hollywoodski parček. Foto: EPA

37-letnega zvezdnika filmov 12 let suženj, Sramota in Svetovalec so z 11 let mlajšo igralko, zvezdnico filmov Kraljevska afera in Ana Karenina, ujeli med sprehodom po Sydneyju, zaljubljenosti pa nista skrivala.

Govorice o njuni zvezi so se pojavile pred nekaj tedni, ko so ju opazili skupaj na plaži, kot tudi pozneje na kosilu, v zadnjih dneh pa sta s fotografijami, ki so obšle svet, potrdila, da sta par. "Michael in Alicia sta par, veliko časa preživita skupaj," je dejal neimenovani vir za E! News.

V Avstraliji sta počitnikovanje združila z delom, saj snemata film The Light Between Oceans, v katerem nastopata v vlogi zakoncev. Oktobra je filmska ekipa v avstralskem mestu Marlborough, kjer so posneli nekaj prizorov, praznovala Aliciin 26. rojstni dan.

Michael je eden najzapeljivejših igralcev v Hollywoodu. V preteklosti so ga povezovali z legendarno manekenko Naomi Campbell in tudi s soigralko iz filma 12 let suženj Lupito Nyong'o, dve leti pa je bil v zvezi z Zoe Kravitz. Vikanderjeva je nekdanje dekle švedskega igralca Alexandra Skarsgarda, zvezdnika serije Prava kri.