Danka trenutno zaseda šesto mesto med tenisačicami sveta. Foto: Reuters
Danka trenutno zaseda šesto mesto med tenisačicami sveta. Foto: Reuters
serena
Serena Williams je gola pozirala za avgustovsko naslovnico revije Vanity Fair. Foto: Reuters

Nekdanja številka 1 ženskega tenisa, 26-letna Danka, je navajena poziranja - videli smo jo na naslovnicah revije Sports Illustrated, kjer je pozirala v kopalkah, zdaj pa je čisto vsa oblačila odvrgla za športno revijo ESPN.

Ta je na naslovnico posebne izdaje Body Issue, ki bo izšla 7. julija, postavila eno najbolj seksapilnih tenisačic, ki je navdušena nad sodelovanjem z ESPN-jem.

Caroline je danes ponosna na svoje telo, a vedno ni bilo tako: "Ko sem bila mlajša, sem bila nesamozavestna, imela sem izrazite mišice, ki jih manekenke in druga suha dekleta, ki jih vidiš na ulicah, niso imela." Ampak sčasoma je svoje telo vzljubila in je danes samozavestna kot še nikoli. "Imam močan trup, imam trebušne mišice, zadnjico ... Vse tisto, kar je potrebno, da lahko tečem in se zoperstavim svojim nasprotnicam."

Promocijski material so pri ESPN-ju pospremili s pripisom "Pripravljena na Wimbledon".

Nekdanja številka ena ženskega tenisa se je v pogovoru za ESPN spomnila tudi svojih začetkov. Vedno je sanjala o tem, da bi postala številka ena, to ji je tudi uspelo, čeprav številni niso verjeli v njen uspeh: "Vedno so mi govorili, da dekle iz Danske ne more postati vrhunska tenisačica. Vedno ko sem govorila, da želim postati številka ena, so se mi drugi smejali. Ampak našla sem pot do številke 1, ker tega nisem sprejela."

Za posebno izdajo Body Issue so oblačila v preteklosti že odvrgli tenisačica Venus Williams, plavalec Michael Phelps, igralec ameriškega nogometa Marshawn Lynch, igralec bejzbola Prince Fielder, košarkar Serge Ibaka ...

Proud and excited for this one! Thank you #ESPNBody for the cover!! Link in bio

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Jun 27, 2017 at 7:24am PDT