Sta si Pete in Kate res izmenjala zadnji poljub? Foto: Getty
Sta si Pete in Kate res izmenjala zadnji poljub? Foto: Getty
Kate Moss
Mnogi so mnenja, da je Pete slabo vplival na njeno življenje. Foto: Reuters

Razlog za razpad zveze pa naj ne bi bila Petova neskončna ljubezen do mamil in njegov zmedeni način življenja, pač pa romanca z neko južnoafriško rjavolasko po imenu Lindy.

Kate je imela vsega dovolj in pred svoj razkošni dom v londonskem predelu St. John's Wood naročila tovornjak, ki je Petove stvari - od klavirja, kitar, slik do druge "krame" - odpeljal na drug konec mesta, v njegovo stanovanje v Hackneyju.

"Delaj kar koli, samo varaj ne" ali ...
Supermanekenka in glasbenik sta se ves konec tedna hudo prepirala, Pete naj bi v jezi tudi raztrgal njuno sliko.

Katin prijatelj je razkril: "Med njima je konec v vseh pomenih besede, ima ga do vrha glave in še čez. Besna je nanj, tako besna, da si je okoli svojega doma omislila varnostnike za vsak slučaj, če bi Petu padlo na pamet, da jo obišče. Kate ne bo pustila, da se iz nje kdor koli dela norca, sploh, če je govora o varanju. Zna biti zelo ljubosumna in če izve, da jo je moški prevaral, ji poči film."

... "preveč si naporna zame"?
Drugačno zgodbo pa govorijo Petovi prijatelji, ki trdijo, da je on naredil odločilen korak k razdoru zveze, ki je doživela nešteto dobrih in slabih dni. Njihova različica je takšna: "Kate mu ne da dihati, popolnoma je obsedena z njim. Mora ga dobiti nazaj, a Pete ne zdrži več njenih nenehnih sprememb razpoloženja in muhavosti, zato se je odločil, da potrebuje predah."

Pete po sledeh Paris Hilton?
28-letni Pete se je v torek sicer zglasil na sodišču, kjer je na zaslišanju priznal, da je kriv obtožnice, ki ga bremeni posedovanja marihuane, kokaina, heroina in ketamina, poleg tega pa tudi dveh hudih prometnih prekrškov. Sodnik mu je zato dal ultimat, da se mora prijaviti v kliniko za odvajanje ali pa ga čaka zaporna kazen.

A. P.