Angelina in Brad sta na Balkan prinesla odmerek hollywoodskega glamurja. Foto: EPA
Angelina in Brad sta na Balkan prinesla odmerek hollywoodskega glamurja. Foto: EPA

Potem ko sta blišč iz tovarne sanj prinesla v Sarajevo in navdušila tamkajšnje oboževalce, sta zdaj gosta premiere Angiejinega režijskega prvenca V deželi krvi in medu v kinu Cinestar Arena. Po rdeči preprogi so se sprehodili tudi igralci iz filma Zana Marjanović, Goran Kostić, Rade Šerbedžija, Vanesa Glodjo in Branko Đurić - Đuro.

Angelina je pred prihodom v Zagreb zahtevala, da takoj pride v Areno, da lahko tako čim več časa preživi s svojimi oboževalci. Ni si privoščila sprehoda po mestu ali poležavanja v hotelski sobi, iz hrvaške prestolnice poroča novinarka MMC-ja.

Đuro pa je v kratki izjavi za MMC povedal: "Tri dni nazaj sem vprašal Angelino, če bo lahko prišla k nam na premiero, pa je rekla, da žal ne."

Angie in Bradu se bo v spremstvu fotografa poskušala približati tudi MMC-jeva novinarka Klavdija Kopina. Spremljajte jo na Twitterju.

Kljub navdušenju Sarajevčanov in Angeline, ki je bila na tamkajšnji (svetovni) premieri svojega filma o grozotah vojne na Balkanu tako ganjena, da je zajokala, pa so se kmalu pojavile grožnje igrali in režiserki.

Srbije se bo Angie ognila
Čeprav Joliejeva trdi, da njen film ni naperjen proti Srbom, Beograda ne bo obiskala, saj bi bilo glede na to, da je zgodba precej razburila tamkajšnjo javnost, to precej tvegano.

Angelina in Brad, ki bosta v Zagreb iz Francije (tja sta odhitela iz Sarajeva) priletela z zasebnim letalom, naj bi prespala v predsedniškem apartmaju luksuznega hotela Esplanada. Tako kot v Sarajevu, kjer si je Brad po besedah očividcev po premieri privoščil nekaj kozarčkov preveč, se bosta prepustila kulinarčnemu razvajanju gostiteljev.

Prihod najglamuroznejšega hollywoodskega para v Zagreb bo v posebnem programu spremljala tudi Hrvaška televizija, ki bo prenašala dogajanje z rdeče preproge od 16.50 naprej.