Ian in Nikki sta zaročena. Foto: Instagram
Ian in Nikki sta zaročena. Foto: Instagram

Igralca naj bi naklonjenost drug do drugega gojila že dlje časa, vendar nikoli nista našla pravega trenutka zase - ali je bil zaseden on ali pa ona.

26-letna Nikki je bila od leta 2011 poročena z glasbenikom Paulom McDonaldom, razšla sta marca lani. "Po dolgem razmisleku se Nikki Reed in Paul McDonald ločujeta. Zaradi delovnih obveznosti živita ločeno že zadnjih šest mesecev," je takrat v imenu igralke spregovorila njena predstavnica za stike z javnostjo. Par sicer še vedno sodeluje na glasbenem področju.

Nicky Hilton, Maggie Grace in Nina Dobrev pa so le tri izmed deklet, s katerimi je bil v zvezi 36-letni Ian, preden je našel tisto pravo, pred katero je bil pripravljen poklekniti na kolena. Vir blizu igralca je povedal, da sta si bila zvezdnika že dlje časa naklonjena, morala pa sta počakati na pravi trenutek. Zdaj, ko sta končno skupaj, se je Somerhalder odločil, da svoje izbranke ne spusti iz rok, zato jo bo peljal pred oltar.

Igralca druži predvsem ljubezen do živali in športa. Prejšnji mesec sta se tako skupaj s svojima družinama odpravila na smučarske počitnice v Sun Valley, Nikki pa redno sodeluje pri Somerhalderjevi fundaciji, ki se zavzema za boljše razmere v zavetiščih. Tudi sama imata kar nekaj hišnih ljubljenčkov, ki sta jih posvojila iz zavetišč.