Bristol in Levi - tokrat dokončno narazen? Foto: EPA
Bristol in Levi - tokrat dokončno narazen? Foto: EPA

19-letna hčerka nekdanje podpredsedniške kandidatke in aljaške guvernerke Sarah Palin je za revijo People povedala, da je bilo razmerja (spet) konec 14. julija, na točno isti dan, ko sta celemu svetu oznanila svojo zaroko. Palinova pravi, da ji je Levi tisti večer povedal, da obstaja možnost, da je "zaplodil" otroka neki najstnici.
Bitke z nesojeno taščo
V čustvenem telefonskem intervjuju je 19-letnica v joku razlagala, kako se je počutila ponižano in ujeto ter da se ji je zlomilo srce, medtem ko je Johnston ostajal hladnokrven.
"Ničesar ne obžalujem," pravi ona in dodaja, da ga je v zadnjih treh tednih videla le enkrat. "Kaplja čez rob je bila, ko mi je rekel, da leti v Hollywood, da bi videl neko lovsko oddajo, v resnici pa je snemal glasbeni video, v katerem se norčuje iz moje družine," pravi Bristol. "Obseden je s pozornostjo in me je izigral."
Njena mama Sarah Palin, ugledna republikanka, s katero se je Johnston v zadnjem letu javno in grenko prepiral, je za People povedala, da si želi, da bi lahko Bristol obrnila nov list v življenju in ohranila pri tem svoj odpuščajoči, velikodušni in optimistični duh, da pa bo pri tem zdaj bolj previdna.
"Bristol je močna, neodvisna in ve, kaj je najbolje za njenega sina."