Hollywood je v pričakovanju nove zvezdniške poroke. Foto: Instagram/Naya Rivera
Hollywood je v pričakovanju nove zvezdniške poroke. Foto: Instagram/Naya Rivera

mesecih sestajanja z raperjem Big Seanom njeno roko krasi zaročni prstan.

Eden izmed najbolj izpostavljenih medijskih parov ljubiteljev serije Glee je svojo ljubezen kronal z zaroko. Novica je prišla v medije, ko se je pevka in igralka sprehodila po rdeči preprogi zabave, ki jo je v Hollywoodu priredilo uredništvo revije Latina.

Zaroka je prišla le nekaj tednov po njeni izdaji prvega samostojnega singla Sorry, v katerem se pojavi tudi Big Sean, katerega prvo ime je Sean Anderson. V njem pevka posredno obračuna z nekdanjim dekletom raperja. Big Sean naj bi se namreč sestajal z manekenko Brytni. Ko je ta slišala skladbo Sorry, pa je pisala raperju, da je bebec, ker prizna svojim oboževalcem, da je sprejemljivo, če varaš svoje dekle.

Riveri namreč v nasprotju z naslovom skladbe ni žal. Gre za psevdoopravičilo vsem nekdanjim ljubimkam moškega, ki ga je ujela. Skladba je kot naročena padla v kontekst medijske podobe, ki si jo je zgradila. Aprila je namreč javno priznala svojo naklonjenost do raperja Big Seana. "Poznam številne primere medijsko izpostavljenih parov, ki hodijo v klube skozi zadnje vhode in se niti ne pogledajo. To midva nisva," je dejala za revijo Latina, katere naslovnico krasi v oktobrski izdaji. Raper, ki so ga številni lahko spoznali po njegovem sodelovanju z Jessie J. in Chrisom Brownom - je v skladbi tudi rapal nekaj vrstic in se v vsem tem času izkazal za njenega največjega podpornika. "On je velik pes, jaz pa mala čivava, ki želi prodreti," je dejala v intervjuju za Billboard.