Johnny Depp s hčerko Lily-Rose. Foto:
Johnny Depp s hčerko Lily-Rose. Foto:

V prejšnjih dveh delih smo predstavili nekaj najbolj slavnih zvezdniških otrok, od Suri Cruise - hčerke Toma Cruisa in Katie Holmes - in Shiloh Jolie-Pitt (hčerke Angeline in Brada) do Kingstona Rossdalea (sina Gavina Rossdala in Gwen Stefani) in Matilde Ledger (hčerke Heatha Ledgerja in Michelle Williams).


Danes končujemo še z nekaj rockerskimi otroki, nekaj dvojčkov in nekaj naraščaja, ki so nastali kot plod združitve dveh lepih superzvezdnikov.

K. S.

Komik Jack Black ima z ženo, čelistko Tanyo Haden, dva sina: dve leti starega Samuela Wyatta in maja letos rojenega Thomasa Davida. Foto: Just Jared
Hollywoodski outsider, lepotec Johnny Depp je bil v vezi s številnimi lepimi in/ali slavnimi ženskami - med drugim s čutnima Sherilyn Fenn in Kate Moss. A ustalil se je šele ob Francozinji, pevki in igralki Vanessi Paradis (na sliki). Z njo je dvakratni oskarjevski nominiranec skupaj že desetletje, v tem času pa sta se jima rodila hči Lily-Rose Melody (8) in sin Jack (6). Oba sta bolj podobna mami kot lepemu očku.
Kate Moss razhoda od Deppa ni sprejela dobro in je tavala iz zveze v zvezo. V eni od takih se ji je septembra 2002 rodila hčerka Lila Grace. Njen oče je revijski založnik Jefferson Hack, Lila pa je izrezana mamica - Kate skrbno oblikuje tudi hčerkin modni slog.
Temu se pa reče rockerska družina. Kitarist Slash (nekdanji član Guns n' Roses) s soprogo Perlo Ferrar in njunima dvema sinovoma: London Emilio (6) in Cash Anthony (4).
Rocker, nekdanji frontman skupine Spacehog, Royston Langdon, je očka štiriletnega Mila Williama, ki se mu je rodil v petletnem zakonu z igralko Liv Tyler. Liv in Royston sta sicer v teh dneh v ločitvenem postopku.
Slikovita družinica igralca Willa Smitha: najstarejši sin, 16-letni Willard Smith III, se mu je rodil v prvem zakonu s Sheree Smith, v drugem zakonu z igralko Jado Pinkett pa sta se Willardu pridružila še danes 10-letni Jaden Christopher Syre in dve leti mlajša Willow. Vsi trije skušajo iti po očkovih stopinjah v svetu filma. Foto: EPA
Igralka Jessica Alba je maja letos izrekla usodni da svojemu dolgoletnemu fantu, Cashu Warrenu, le mesec dni pozneje pa se jima je rodila hčerka Honor Marie.
Še en rockerski fantek: štiriletni Ryder Russell je plod šestletnega zakona igralke Kate Hudson in zaraščenega frontmana Black Crowes, Chrisa Robinsona. Edino, kar je Ryderju skupno z lepo mamo, je barva las, sicer je izrezan očka.
Razočarana gospodinja Marcia Cross dokazuje, da se življenje po 40. letu ne konča, ampak se v njenem primeru šele dobro začne. Leta 2005 se je namreč zaročila z 'običajnim smrtnikom', borznim posrednikom Tomom Mahoneyjem, paru pa sta se januarja 2007 (ko je bilo Marcii 45 let) rodili enojajčni dvojčici Eden in Savannah.
Marciina kolegica iz priljubljene serije (Razočarane gospodinje), Teri Hatcher, ima z nekdanjim soprogom, igralcem Jonom Tenneyjem, 11-letno hčerko Emerson Rose. Foto: EPA
Nicole Ritchie, posvojena hčerka Lionela Ritchieja in s Paris Hilton zvezda resničnostnega šova The Simple Life, je januarja letos rodila hčerko Harlow Winter Kate. Njen očka je rocker, frontman Good Charlotte, Joel Madden. Foto: EPA
Nič drugega kot svetlolasi 'cukrčki' niso mogli nastati iz igralske zveze ljubke Reese Witherspoon in večnega 'baby facea' Ryana Phillippeja. Zakon je trajal osem let, v tem času pa sta se rodila danes 8-letna Ava Elizabeth in tri leta mlajši sin Deacon. Oba letos precej časa preživljata s svojim 'novim očkom', Reesinim fantom Jakeom Gyllenhaallom.
René-Charles Dion Angélil je osemletni sin kanadske pevke Celine Dion in njenega 26 let starejšega soproga, njenega nekdanjega menedžerja Renéja. Foto: EPA
Sarah Jessica Parker na sprehodu po newyorških ulicah s svojim šestletnim sinom Jamesom Wilkiejem, rojenem v zakonu z igralskim kolegom Matthewom Broderickom.
Čedno dekle Julia Roberts se je po seriji turbulentnih razmerij z igralskimi kolegi in kratkem zakonu s kantripevcem Lylom Lovettom leta 2000 na snemanju Mehikanke zaljubila v poročenega snemalca Daniela Moderja. Moder se je ločil od soproge, na 4. julij 2002 pa se je poročil z Julio na njenem ranču v Novi Mehiki. Paru sta se dve leti pozneje rodila enojajčna dvojčka Hazel Patricia in Phinnaeus 'Finn' Walter. Lani se je družini pridružil še tretji otrok, sin Henry Daniel.
Avstralska igralka Naomi Watts si je nekoč želela otrok s pokojnim Heathom Ledgerjem, s katerim je imela daljšo vezo. A Heath takrat še ni bil pripravljen, igralca sta se razšla, on je nato dobil hčerko s soigralko iz Gore Brokeback Michelle Williams, Naomi pa se je takrat obrnila po tolažbo k igralcu Lievu Schreiberju. Lani se je paru rodil sin Alexander Pete, v naslednjih mesecih pa se bo družina povečala še za enega člana.
John Travolta s soprogo Kelly Preston in njuno osemletno hčerko Ello Bleu. Par ima še 16-letnega sina Jetta, v njuno čast pa je Travolta, sicer tudi pilot, poimenoval svoje letalo Jett Clipper Ella.