Adam se bo spogledoval predvsem z ženskimi voznicami, vendar pa je z individualizacijo mogoče narediti tudi bolj »moški« avtomobil. Foto: M. Kr.
Adam se bo spogledoval predvsem z ženskimi voznicami, vendar pa je z individualizacijo mogoče narediti tudi bolj »moški« avtomobil. Foto: M. Kr.

Adama si je namreč mogoče prilagoditi povsem po svojih željah in na ta način izpostaviti voznikovo osebnost tudi skozi avtomobil. Na voljo je dvanajst barv karoserije, barve pa nosijo najbolj nenavadna imena - tudi po naslovih popevk ali filmov. Da se zadeva potem spet zaplete, je na barvo karoserije mogoče dodati tudi barvo strehe in vse to še kombinirati z dvaintridesetimi platišči. Če pa še ni dovolj, so na voljo posebni barvni vstavki.

Matematično povzeto je tako mogoče sestaviti več kot trideset tisoč različnih adamov - in kot je mogoče v dobri piceriji naročiti povsem individualno pico, je mogoče dobiti tudi povsem individualnega adama na štirih kolesih. Ženske sanje torej; Adam povsem po njeni želji, še ugotavljajo v Avtomobilsko-prometnih minutah.

Sicer pa so v oddaji med drugim strnili tudi vtise s preizkusa Audijevega A6 allroad, ki bi si ga marsikdo želel v teh dneh podaljšane zime. Eleganten in udoben karavan temelji seveda na manj robustnem modelu A6, je pa za malenkost višji od omenjenega in tudi predvidena raven opreme sega malce višje, blizu 83 tisoč evrov.

Več podrobnosti s predstavitve adama, preizkusa Audijevega modela A6 allroad in novostih na avtomobilskem trgu pa lahko poslušate v arhivu oddaj Avtomobilsko-prometne minute.