Voditelja Darja in Blaž bosta v novi sezoni  oddaje predstavljala tudi mlade pevske zvezde, stare do 10 let. Foto: RTV SLO
Voditelja Darja in Blaž bosta v novi sezoni oddaje predstavljala tudi mlade pevske zvezde, stare do 10 let. Foto: RTV SLO

Voditelja bosta že prvo oddajo, ki bo na sporedu v petek, 21. februarja, ob spremljavi Poskočnih muzikantov predstavila novo uvodno skladbo oddaje. Fantje s Štajerskega pa bodo tudi sicer stalni člani dogajanja v Avsenikovi domačiji.

Nove rubrike
Ustvarjalci oddaje bodo v vsaki oddaji predstavili na terenu posneto zgodbo posameznika, ki je nekomu rešil življenje. Prispevke s terena bo na resničnih lokacijah s sogovorniki pripravljal Rok Kužel. Rubriko si je ekipa zamislila še pred vseslovensko ledeno ujmo, zdaj pa bodo te zgodbe še posebej aktualne in odmevne.

Posebni gost oddaje bo Mojster Janez kot "Primož Trubar", ki bo v svoji enominutni kolumni svetoval gledalkam in gledalcem o aktualnih življenjskih temah. Oddajo pa bo popestril tudi kviz o poznavanju narodno-zabavne glasbe in njene zgodovine. V vsaki oddaji bomo spoznali dva para iz sveta domače glasbe, ki se bosta borila za bogato nagrado.