Manekenke so zbujale veliko pozornosti s svojim videzom. Foto: Klemen Kopitar
Manekenke so zbujale veliko pozornosti s svojim videzom. Foto: Klemen Kopitar

Mišljen se je pred daljšim umikom v tujino predstavil s svojimi domislicami in obiskovalce tokrat popeljal v daljne kraje. Zgodbo je zastavil kot popotovanje aristokratske družbe konca 20. stoletja, v središče pa postavil žensko, ki ji obiskovanje tujih dežel predstavlja svojevrsten modni izziv, željo po odkrivanju novega, nov začetek, konec ustaljenega življenja v običajnih okvirih. Skratka, Mišljen s svojimi oblekami spet slavi žensko in njenega moškega, ki se počutita svobodno, okušata neskončnost in zreta v prihodnost - skušata biti samosvoja.

Nato pa je oder zavzel newyorški didžej portoriškega rodu David Morales, ki je kot običajno zgoraj brez zabaval množico, željno plesnih ritmov. Poleg nove uspešnice I Make You Gaga je predstavil tudi precej gradiva s težko pričakovanega novega avtorskega albuma, ki ga bo izdal v začetku leta 2011.

Na obalo so na večer mode in plesa prišli tudi nekateri znani obrazi, kot so nekdanja mis universe Anamarija Avbelj, televizijska novinarka Danica Lovenjak in Playboyeva zajčica in pevka Sabina Mali.

Utrinke z dogodka si oglejte v spodnji galeriji. Avtor fotografij je Klemen Kopitar.