Plesni koreograf Igor Jelen Iggy se je prikazal z ogromnim rožnatim slamnikom. Foto: MMC RTV SLO
Plesni koreograf Igor Jelen Iggy se je prikazal z ogromnim rožnatim slamnikom. Foto: MMC RTV SLO

Začetek poletja vsako leto zaznamuje tudi popoldansko druženje, ki ga priredi znana slovenska estradna revija, tokrat se je družabna smetana zbrala v ljubljanskem parku Tivoli.

Letos je bilo precej manj izvirnega naglavnega okrasja, saj so prevladovali predvsem lahki poletni slamniki.

Najbolj je izstopal koreograf Igor Jelen - Iggy, ki si je na glavo posadil ogromen rožnat cilinder. Salome se je prikazala z bogato okrašenim črnim klobučkom iz kategera so štrlele veje, pevka Regina si je na glavo pričvrstila šop zelenja. Mladi Kozlevčar si je na glavo posadil motoristično čelado, v popoldanskem druženju pa je užival tudi klobuk, ki je bil videti, kot da je nase pritegnil vse zaklade iz globin morja.

V družbi najljubših prijateljev
Številni znani obrazi so prišli v družbi svojih najmlajših ali pa štirinožnih ljubljenčkov - pevec Werner in njegova Andreja sta se tako veselo igrala s svojo Kanenas, manekenka Iryna Osypenko pa je na povodu vodila zlatega prinašalca.

Odrasli gostje so veselo kramljali in se mastili z dobrotami z žara, otroci pa so se zabavali v otroškem kotičku, se basali z napolitankami, skakali na trampolinu in se razveselili glasbenega nastopa njihove vrstnice, 7-letne Line, ene izmed številnih glasbenih gostov, ki so popestrili druženje.