Finalisti s številkami finalnega nastopa. Foto: Vid Rotar
Finalisti s številkami finalnega nastopa. Foto: Vid Rotar

Projekt Mister Slovenije 2013 se je prevesil v drugi del tekmovanja. V ljubljanskem klubu Cirkus se je predstavilo 14 polfinalistov, ki so se borili za vstopnico za veliki finale.

Polfinalisti so se predstavili v štirih različnih izhodih pod koreografsko taktirko Mojce Pačnik. Najbolj vroča sta bila zadnja dva, ko so se fantje predstavili v spodnjem perilu in kopalkah ter pokazali vroča izklesana telesa.

Zabaven dogodek je povezovala vedno energična Manja Plešnar. O finalistih pa so odločali top model Eva Ahačevčič, član skupine Game Over in vodja plesne skupine Endless Denis Vučak, mis universe Slovenije 2009 Mirela Korać, aktualni mister universe Slovenije Matjaž Kumelj in aktualna mis Slovenije Nives Orešnik.

"Fantje so bili zelo izenačeni in res je bilo težko izločiti štiri tekmovalce. Zelo sem navdušena, sploh zato, ker sem opazila, da si fantje resnično želijo napredovanja in se na tekmovanje niso prijavili kar tako," je dogodek komentirala Mirela.

Večer so poleg tekmovalcev začinile še številne plesne in glasbene točke. Občinstvo je zabaval pevec Gaj Trček, plesna skupina Endless, plesalke Cliche in stand up komik Dušan Tomič.

Zmagovalec izbora Mister Slovenije 2013 bo novembra odpotoval v Indonezijo, kjer bo potekal svetovni lepotni izbor Mister International 2013, pred velikim finalom pa izbrane čakajo še intenzivne priprave.

Izbrani finalisti v zaporedju, kot se bodo predstavili na finalnem dogodku:
1. Jan Kozina
2. Blaž Brudar
3. Matija Dušak
4. Nejc Zager
5. Blaž Zaplotnik
6. Simon Šimek
7. Jure Rugani
8. Mihael Škafer
9. Naser Bećiri
10. Goran Jocković