Noben dogodek na EuroBasketu ne mine brez Lipka. Foto: KZS/www.alesfevzer.com
Noben dogodek na EuroBasketu ne mine brez Lipka. Foto: KZS/www.alesfevzer.com

Ker je EuroBasket kot največji evropski košarkarski dogodek leta namenjen predvsem zabavi vseh udeležencev in obiskovalcev, je lokalni organizacijski odbor poskrbel za to, da je na prost dan, ko so se reprezentance pripravljale na najpomembnejše boje prvenstva, na svoj račun prišla tudi množica prostovoljcev.

Zanje so organizatorji na prosti dan organizirali pravi košarkarski turnir v veliki stoženski dvorani, s čimer so se marsikateremu izmed tistih, ki so vložili ogromno količino svoje energije, dobre volje ter prostega časa za uspeh EuroBasketa 2013, uresničile sanje po igranju na tem parketu.

Na prireditvi, ki sta jo obiskala tudi Ivo Daneu in Goran Jagodnik, ni manjkalo zanimivih ter atraktivnih potez, borbe ter seveda predvsem dobrega razpoloženja ter zabave, ki je zaščitni znak prostovoljskih dejavnosti na letošnjem prvenstvu. Skupaj s preostalo prostovoljsko druščino je zaigral tudi vodja prostovoljcev v lokalnem organizacijskem odboru EuroBasketa Rok Bizjak, ki je navdušil z demonstracijo strelskih sposobnosti.

Utrinke z dogodka si oglejte v spodnji galeriji. Prostovoljci, se najdete na kakšni fotografiji?