V treh dneh se obeta kar 47 erotičnih nastopov. Foto: BoBo
V treh dneh se obeta kar 47 erotičnih nastopov. Foto: BoBo

Na tridnevnem dogajanju si bodo lahko obiskovalci ogledali 47 nastopov zvezdnic in zvezdnikov iz evropske zabavne industrije za odrasle. Nastopajoči, ki bo najbolj navdušil obiskovalce, bo prejel nagrado za najboljši nastop.

Za zabavo predvsem ženskega dela občinstva bodo med drugim poskrbeli postavni člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire - Angelo, Juan Carlos - JC in Melvyn. Moški del občinstva pa si lahko podobno obeta od skupnega nastopa treh pornes, Madžarke Dolly Diore, Čehinje Alexis Crystal in Rusinje Lole Taylor, ki se je v zadnjih dveh letih zavihtela med najprepoznavnejše mlade upe v svetu zabave za odrasle.

Erotični čokoladni izdelki
Med nastopi na odrih si bodo obiskovalci sejma lahko ogledali in izbrali med ponudbo modnega erotičnega perila, korzetov vseh vrst, nogavic in obutve. V ponudbi bodo erotični pripomočki za popestritev posteljnih užitkov, lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, kondomi, vaginalne kroglice, vibratorji, masažni aparati in darilni program. Predstavili se bodo ponudniki erotičnih filmov in umetniških slik, različni masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami. Poskrbljeno bo tudi za sladko razvajanje - obiskovalci se bodo lahko posladkali z lizikami, bomboni in medenjaki erotičnih oblik.

8. sLOVErotiko bo danes in v soboto mogoče obiskati med 17.00 in 1.00. V nedeljo pa bo sejem vrata odprl ob 15. uri, dogajanje pa se bo sklenilo ob 22. uri. Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe.