Skejterji so se pomerili na poligonu. Foto: MMC RTV SLO
Skejterji so se pomerili na poligonu. Foto: MMC RTV SLO
Caw of Skate
Grafitarji pa so poskrbeli za novo podobo starega vrhniškega bazena. Foto: MMC RTV SLO

Vrhniški športni park so namreč kljub občasnim dežnim kapljam v sklopu tretje prireditve Cow of skate zasedli mladi skejterji in se pomerili v veščinah na rolki. Svoje spretnosti so lahko preverili na posebnem poligonu.

Tudi vi preživljate aktivne počitnice? Vabljeni k nalaganju fotografij na Moj splet.

Na račun pa niso prišli le športniki, ampak tudi tisti z umetniško žilico. Vzporedno s športnim dogajanjem je namreč potekal tudi Graffiti Session. Umetniške duše so lahko na stene starega bazena v parku svoje zamisli "popršile" na zidove v trajen spomin. Za dober ritem pa je s DJ-programom skrbel Dr. Agomer.

Dogajanje pa ni zamrlo niti v večernih urah. Po končanem programu v športnem parku se je namreč preselilo čez cesto v klub Zakon, kjer sta najvztrajnejše zabavali zasedbi The Infarto, Scheisse! ter In-Sane.

Vsakodnevne delavnice obišče 80 otrok
Sicer pa je šolarjem in tistim, ki so šolske klopi zapustili že pred časom, na voljo veliko aktivnosti. V okviru programa Poletni vklop - športne počitnice se namreč v juliju v in pred šolo Ivana Cankarja vsak delovni dan odvijajo številne ustvarjalne delavnice in športne aktivnosti, ne manjka pa tudi obisk bazena. Počitniške aktivnosti, ki jih pripravljata območni center za socialno delo in zavod Ivana Cankarja v sodelovanju z občino Vrhnika, območnim zavodom za zaposlovanje, Fundacijo za šport in OŠ Ivana Cankarja, dnevno obišče tudi 80 otrok in mladostnikov.