Družabna kronika
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.5 od 22 glasov Ocenite to novico!

Poudarki

  • Ne bo stopila v čevlje Jasne Kuljaj
  • Po duši je rokerica
Majči
Majči je novo leto preživela v Kranju, kjer je nastopala s skupino Rok'n'Band. Foto: MMC/Miloš Ojdanić
Majči
Majči je uživala na snemanju silvestrske oddaje Na zdravje!. Foto: MMC RTV SLO/Jože Potrebuješ

Ljubiteljica glasbe, motorjev in Marilyn Monroe - to je Majči

Prisega na čim bolj razmršene lase
16. januar 2013 ob 11:21
Ljubljana - MMC RTV SLO

"Na Triglavu sem že bila, a ne s harmoniko. Ni bilo nobenega junaka, ki bi mi harmoniko nesel gor," je navihano dejala 18-letna Majči, novo odkritje oddaje Na zdravje!.

Plavolaso učenko Biotehniškega centra Naklo so na slovensko glasbeno prizorišče "uvedli" Čuki, saj so z njo posneli pesem Če bi Marilyn Monroe ... in jo predstavili v priljubljeni zabavnoglasbeni oddaji Na zdravje!. Voditelju Boštjanu Romihu je nato družbo delala tudi v novoletni "izdaji" te oddaje, na malih zaslonih pa jo bo mogoče videti tudi ta petek zvečer.

Celoten klepet lahko preberete tukaj.

Glasbenica od nog do glave
Ker je Majči, s pravim imenom Maja Bobnar, še povsem nepopisan list, smo jo povabili v spletni klepet. V njem je razložila, da ne bo zasedla mesta Jasne Kuljaj kot sovoditeljica, ki je osebno niti ne pozna. Uveljaviti se želi predvsem na glasbenem področju, saj igra harmoniko pa tudi klaviature, bobne in kitaro.

"Oči vrgla" na pevca Čukov
Majči je velika navdušenka nad ameriško legendo Marilyn Monroe, saj jo, kot je dejala, posluša in gleda že kar nekaj časa. "Ker imam povsod njene slike, so me prijatelji in znanci začeli primerjati z njo, in to me čisto nič ne moti," je dejala plavolaska, ki je še samska. Najbolj privlačen znani Slovenec pa se ji zdi pevec Čukov Jernej Tozon.

Majči se vsakega novega oboževalca razveseli in se mu tudi posveti. Pri oblačenju prisega na rokerski slog, ozira se v 60. leta 20. stoletja. Ni pa ji tuje niti delo na kmetiji, kamor je popeljala tudi ekipo oddaje Na zdravje! Večinoma se oblači sama, saj zelo rada hodi v trgovine in kupuje. "Kar se tiče pričeske, pa velja pravilo: bolj kot je skuštrana, bolj mi je všeč!"

A. P. J.
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo